Liefdeshut :: vragenhoekje :: liefdesbrief
 


Het antwoord van dr. Fanta-Love:

Al eeuwen lang verklaart men de liefde aan elkaar met een liefdesbrief. Ook als je iemand heel graag ziet dan is een liefdesbrief enorm leuk om te krijgen. Een liefdesbrief moet in de eerste plaats heel origineel en pakkend zijn. Je kan een gedichtje schrijven, je favoriete slow neerpennen of een leuke tekening maken (of van internet halen).

Een liefdesbrief is ook iets persoonlijks. Dus een gouden raad, neem die stoffige pen uit je pennenzak en schrijf hem zelf. Een liefdesbrief komt nooit uit je printer gerold. Als je een geoefend schrijver bent, gebruik dan veel bijvoeglijke naamwoorden (bv. mooie, heldere, knappe, stoute...) Ze geven je tekst die extra "body"! Als je graag een gedichtje in je brief schrijft, dan kan je al eens een kijkje nemen bij de liefdesgedichtjes die op de Fantasie staan. klik hier om ze te bekijken

Ook het papier zelf mag speciaal zijn. Het kan gewoon uit je schrift komen (met lijntjes), maar in de crea- of tekenwinkel zijn er honderden verschillende papiersoorten voor handen. Een mooi resultaat bekom je al snel met een kalk-papier (een beetje doorschijnend) of met een luxe-rijstpapier (het voelt heel speciaal aan omdat het gemaakt werd van rijst).

Om het geheel af te maken kan je de omslag ook nog extra versieren. Maak er zelf één of zorg voor een omslag uit speciaal papier. Ook zijn er heel veel enveloppes te vinden in verschillende kleuren. En vergeet uiteraard niet een geurtje te geven aan de omslag.

Je ziet het, een liefdesbrief kan heel gewoon zijn maar, het is altijd toch speciaal als je er veel werk in steekt. Gebruik een leuk papiertje, knappe woorden en steek er heel veel liefde en kleine verrassingen in.

De vragen.

Ik zie dat meisje/die jongen wel zitten, hoe vraag ik het aan?
Ik denk dat ik iets voel voor een meisje en ben zelf een meisje, kan dit?
Ik voel iets voor een jongen, maar ben zelf ook een jongen, hoe komt dit?
OK het is nu aan, wat kan ik allemaal doen met mijn lief?
Ik ben van het ongelofelijke jaloers type. Heb je tips?
Hoe geef ik de perfecte kus?
Waarom voel ik allemaal kriebels in mijn buik als ik hem/haar zie?
Ik zie mijn lief wel graag, maar ben niet meer verliefd, wat nu?
Ik wil het uitmaken met mijn lief, hoe kan ik dit doen?
Waarom heeft het hartje te maken met de liefde?
Wat te doen met Valentijn?
Hoe schrijf ik een kanjer van een liefdesbrief?
Kan ik zwanger worden van een kus?
Ik hou van je, maar in een andere taal?
De biologie van een kusje.


liefdeshut I sprookjesbos I speelstrand I piramide I ontdekkerstad I schatkist
Copyright Kristof Boeckx - www.PencilPoint.be - All rights reserved


.